Про нас
увійти

Тернопільські легкоатлети тріумфували на Кубку України

категорія: Легка атлетика | дата: 23 02 2016
Тернопільські легкоатлети тріумфували на Кубку України

П’ять медалей привезли тернопільські спортсмени з Кубку України з легкої атлетики  в приміщенні, який відбувся 17  лютого в легкоатлетичному манежі  КМШВСМ в місті Києві. Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

В складі команди нашої області виступало 10 атлетів. Дві золоті медалі в бігу на 2000 м з перешкодами за подружжям Стребкових: Іван та Наталія без великих зусиль, показавши результати 5.39,78 та 6.27,89 с, стали переможцями. Тренують їх Рикалов Юрій та Степанюк Олександр.

Високий результат 7.76 м у стрибках у довжину показав вихованець Михайла Васірука — Сергій Крук, і цей результат приніс спортсменові друге місце та срібну нагороду. Також на "срібло",  на 15.44 м "злетів" у потрійному стрибку Дмитро Чорнота (тренер Кармелюк Євген). 

Бронзову медаль в бігу на 3000 м принесла Наталія Олійник — підопічна Ольги Стефанишиної. Усі призери представляють обласну ШВСМ та товариства "Колос" і "Динамо".

П’яті місця зайняли дві спортсменки з ОДЮСШ "Колос": Стефанишина Христина подолала планку на висоті 175 см (тренер Кармелюк Євген), а Ралько Оксана (тренер Степанюк Олександр), пробігла 400 м за 56.38 сек.

Справжньою сенсацією став виступ нашої майстрині з спортивної ходьби Віри Зозулі: готуючись до змагань серед ветеранів, спортсменка вирішила перевірити себе, виступаючи разом з набагато молодшими суперницями. Пройшовши 3000 м за 15.16,93 с ВіраЗозуля виборола шосте місце.

Загалом, набравши 307 очок, тернопільська команда зайняла шосте місце серед представників 26 областей України, які брали участь у цих змаганнях.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook