Про нас
увійти

Тернопільські легкоатлети відкрили сезон трьома медалями

категорія: Легка атлетика | дата: 12 01 2016
Тернопільські легкоатлети відкрили сезон трьома медалями

Українські легкоатлети відкрили новий сезон. Традиційно це відбувається під час всеукраїнських змагань з легкої атлетики "Різдвяні старти", що проходять у Києві. Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Такий турнір цьогоріч 8-9 січня тривав у манежі КМШВСМ вже двадцять перший раз поспіль. А головними змаганнями у цьому сезоні для наших спортсменів стануть чемпіонат світу у приміщенні (17-20 березня, Портленд, США), чемпіонат Європи (6-10 липня, Амстердам, Нідерланди) та Олімпійські ігри (12-21 серпня, Ріо-де-Жанейро, Бразилія).

Успішно виступили на "Різдвяних стартах" провідні легкоатлети Тернопілля, — повідомив член виконкому Федерації легкої атлетики області Олександр Степанюк. Так, Сергій Крук (ФСТ "Колос", ШВСМ) у стрибках у довжину з результатом 7 м 61 см став переможцем змагань (тренер Михайло Васірук). Наталія Стребкова (Солтан) (ФСТ "Динамо", ШВСМ) в чудовому стилі, з новим рекордом області для молоді до 23 років виграла біг на 2000 м з перешкодами, зупинивши хронометр на відмітці 6 хв 33,95 с. Іван Стребков (ФСТ "Динамо", "Колос", ШВСМ) вперше пробіг 3000 м з перешкодами і з результатом 9.02,14 с фінішував другим, програвши переможцю 0,34 с. Наталія і Іван Стребкови тренуються у Юрія Рикалова та Олександра Степанюка.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook