Про нас
увійти

Наші легкоатлети вдало виступили на "Фестивалі бігу" у Львові

категорія: Легка атлетика | дата: 25 12 2015
Наші легкоатлети вдало виступили на

Всеукраїнські змагання з легкої атлетики "Фестиваль бігу -2015" відбулись у Львові, в легкоатлетичному манежі, повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

В цьому традиційному турнірі взяли участь легкоатлети з багатьох міст Західної України — Рівного, Хмельницького, Івано-Франківська, Кіцмані, Ужгорода, Мукачева, районних центрів Львівської області та м. Перемишль (Польща). Не загубились на цьому святі бігу і легкоатлети Тернопільщини, з обласних шкіл освіти, "Колоса",  ДЮСШ Бережанського, Зборівського і Тернопільського районів, які вибороли медалі майже у всіх видах програми.

В  півфіналі бігу на 60 м серед юнаків четверо наших спринтерів змагались за вихід у фінал. Вадим Гулько ("Колос") та Василь Макух (ОДЮСШ), показавши, відповідно, результати 7.1 с та 6.9 с, уже в фіналі бігу на 100 м з однаковим часом 11.1 с вибороли друге та третє місця.

Серед чоловіків в бігу на 60 м з результатом 6.7 с перемогу здобув Олег Цебринський ("Колос"), а Віктор Сенчук ("Колос") став третім з часом 6.8 сек.

Друге і третє місця в бігу на 300 м за вихованкою ОДЮСШ Оксаною Більчак та Володимиром Доптою ("Колос"), відповідно, з результатами 42.3 с та 36.2 с.

В бігу на 600 м серед молодших юнаків Олег Ридковський (Бережани) виборов п’яте місце —1.42,0 с, серед дівчат другою була Олександра Усенко ("Колос") з часом 1.48,1 с, а Ліана Мострянська (Бережани) стала четвертою — 1.49,4 с.

Також вдало серед юнаків на дистанції 1000 м виступив вихованець Зборівської ДЮСШ Мельник Олександр: в напруженій боротьбі з результатом 2.51,1 сек. виборов бронзову медаль.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook