Про нас
увійти

Майже дві сотні легкоатлетів з Тернопільщини змагались за "Призи від Миколая"

категорія: Легка атлетика | дата: 17 12 2015
Майже дві сотні легкоатлетів з Тернопільщини змагались за

189 спортсменів з 13-ти команд міста та районів області стали учасниками чемпіонату області з легкої атлетики серед ДЮСШ "Призи від Миколая".

Такі змагання впродовж двох днів тривали в легкоатлетичному манежі Тернопільського Національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Учасники змагались у двох вікових групах 2002-2003 та 2004 років народження і молодших у бігу на 60 та 300 метрів, стрибках в довжину та висоту, метанні спису та штовханні ядра.

Ці традиційні змагання відкрили директор департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Віктор Мацикур та його заступник, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Віталій Тріль, побажавши юним спортсменам успішних стартів та досягти в майбутньому високих результатів.

Найбільше призових місць вибороли юні вихованці ДЮСШ "Колос" — 19 медалей. У легкоатлетів обласної ДЮСШ 15 нагород різного ґатунку. На третьому місці вихованці Зборівської ДЮСШ — 12 медалей. Треба також відзначити команди Коропецької та Бучацької спортивних шкіл: у них 8 та 5 призових місць. А загалом, як наголошують члени суддівської колегії, на високому рівні проявили себе представники усіх спортивних шкіл, які брали участь у цих змаганнях.

За сприяння департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації усі переможці та призери турніру нагороджені солодкими призами та грамотами обласної ДЮСШ.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook