Про нас
увійти

Тарас Радь - володар трьох срібних медалей на Кубку світу з лижних перегонів та біатлону

категорія: Зимові види | дата: 25 12 2018
Тарас Радь  - володар трьох срібних медалей на Кубку світу з лижних перегонів та біатлону

Тріумфально – з тридцятьма медалями – завершили українські паралімпійці Кубок світу 2018 року з лижних перегонів та біатлону. Відбувались змагання у місті Воукатті (Фінляндія), повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

У складі національної збірної команди змагалось 11 чоловіків та 7 жінок. Прекрасний подарунок Україні із 5-ти золотих, 14-ти срібних та 11-ти бронзових нагород та першого місця за загальною кількістю медалей та третього - за «золотом» серед 21-ї країни-учасниці зробили наші спортсмени на цих змаганнях.

Свій внесок у вигляді трьох нагород срібного гатунку вніс до скарбнички України і тернополянин Тарас Радь. Два «срібла» Тарас виборов у класі LW 10-12 - у біатлоні-спринт та біатлоні. А ще у його здобутку срібна нагорода у лижних перегонах на середній дистанції 7,5 км.

Тарас Радь - майстер спорту України міжнародного класу, студент факультету «Фізичне виховання» Тернопільського національного педагогічного університету імені В.Гнатюка. Готував спортсмена заслужений працівник з фізичної культури та спорту України, заслужений тренер України Віктор Федорчак.

За інформацією Прес-служби Національного комітету спорту інвалідів України

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook