Про нас
увійти

У Кременці відбувся юніорський чемпіонат України із санного спорту

категорія: Зимові види | дата: 26 02 2018
У Кременці відбувся юніорський чемпіонат України із санного спорту

Сорок спортсменів з Львівської та Тернопільської областей стали учасниками чемпіонату України із санного спорту серед юніорів та юніорок, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Такі змагання минулих вихідних проходили на учбово-спортивній базі із санного спорту "Кременець", що діє у Кременці. Розіграно нагороди у змаганнях на одномісних санях серед юніорів та юніорок, двомісних санях серед юніорів, командних змаганнях – естафеті (одномісні сани (юніорка) + одномісні сани (юніор) + двомісні сани (юніори).

Відтак за результатами виступів на одномісних санях серед юніорів, що відбулись у перший день змагань, п’єдестал пошани виглядав таким чином: І місце – Стахів Ігор (Львівська ШВСМ), ІІ місце – Лисенький Андрій (Львівська ШВСМ), ІІІ місце – Левкович Мирослав (Львівська СДЮСШОР "Беркут).

Нагородження переможців в цьому виді програми відбулось під час церемонії урочистого відкриття змагань. Учасників змагань вітали виконувач обов’язків голови Кременецької районної державної адміністрації Володимир Козубський, голова Кременецької районної ради Володимир Стефанський, учасник ХХІІІ Зимових Олімпійських Ігор Андрій Мандзій.

У неділю були розіграні нагороди в інших видах програми. Переможницею змагань серед юніорок стала Туницька Юліана (ОДЮСШ із зимових видів спорту, Кременець), на другому місці – Смага Олена (Львівське училище фізичної культури), на третьому – Антонюк Надія (Львівська СДЮСШОР "Беркут).

У змаганнях двомісних екіпажів серед юніорів перемогу святкували львів’яни Стахів Ігор та Лисецький Андрій, на другому місці – кременчани Савицький Михайло та Гібський Олександр, замкнули трійку призерів Великоконь Денис і Іващук Михайло. А завершили програму змагання команд в естафеті, де перемогу святкувала команда "Львів-1", на другому місці – команда "Тернопільська область-1", на третьому – "Тернопільська область-2".

Після заїздів колектив навчально-спортивної бази приступив до підготовки санної траси для проведення Кубка та чемпіонату України із санного спорту, які з 20 до 25 лютого триватимуть у Кременці, зокрема, за участі спортсменів, які представляли Україну на ХХІІІ Зимових Олімпійських іграх у Кореї, – повідомляє директор бази Анатолій Малищик.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook