Про нас
увійти

Команди СДЮСШ "Екстрім" міста Тернополя та Тернопільської області здобули вісім нагород чемпіонату України зі сноуборду

категорія: Зимові види | дата: 22 02 2018
Команди СДЮСШ "Екстрім" міста Тернополя та Тернопільської області здобули вісім нагород чемпіонату України зі сноуборду

На початку лютого вихованці СДЮСШ "Екстрім", ОШВСМ та ФСТ "Динамо" взяли участь у чемпіонатах України серед дорослих, юніорів та юнаків із сноуборду, що відбувались на спорткомплексі "Буковиця" Львівської області, і завоювали вісім нагород, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Команда міста Тернополя та Тернопільської області здобула друге загальнокомандне місце в чемпіонаті України серед юніорів, поступившись лише команді з Івано-Франківська. А команда тернопільських дівчат та юнаків стала переможцем серед шести областей і восьми спортивних шкіл України!

В особистому заліку Таня Ярош (ЗОШ № 23) та Віта Марія Ханас (ЗОШ № 19) стали бронзовими призерками юніорського чемпіонату України зі сноуборду. В чемпіонаті України серед дівчат та юнаків призерами стали: Алевтина Рипнінська (ЗОШ № 19) – золота та срібна нагороди, Наталя Федишин (ЗОШ № 19) – срібна нагорода, Вероніка Пукас (ЗОШ № 11) – дві бронзи, Андріана Савків (ЗОШ № 19) – бронзова нагорода.

Спортсмени та тренери Тернопільської СДЮСШ "Екстрім" (Наталя Пазунка, Андрій Бігуняк, Уляна Перчик та Володимир Мамчур) висловлюють вдячність директору спорткомплексу "Буковиця" Віталію Мицаку за прекрасно організовані змагання та чудовий солодкий подарунок для кожної команди!

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook