Про нас
увійти

Меркушина здобуде сьогодні бронзову медаль для України?

категорія: Зимові види | дата: 10 02 2018
Меркушина здобуде сьогодні бронзову медаль для України?

На думку поважної аґенції, нагороди наші атлети візьмуть не лише в біатлоні.

Аґенція The Associated Press зробила розгорнений прогноз на Олімпіаду-2018 у Пхьончхані, назвавши свої варіанти трійок призерів у кожній зі 102-х дисциплін.

На думку фахівців, українці повернуться з Кореї з трьома медалями. Нам віддають срібло в жіночій біатлонній естафеті, а також дві бронзи – біатлоністці Анастасії Меркушиній у спринтерській гонці, яка відбудеться вже 10 лютого і фристайлістові Олександру Абраменку, для якого нинішня Олімпіада буде четвертою в кар’єрі.

Три нагороди на зимових Іграх українці в часи незалежності не здобували ніколи. В Ліллегаммері-1994 золото вигравала фігуристка Оксана Баюл, бронзу – біатлоністка Валентина Цербе. З Нагано-1998 українська команда повернулася лише зі сріблом біатлоністки Олени Петрової. В Турині-2006 бронзові нагороди виграли танцювальна пара фігуристів Олена Грушина/Руслан Гончаров і біатлоністка Лілія Єфремова-Вайгіна. У Сочі в нас були дві біатлонних медалі – золото в жіночій естафеті і срібло Віти Семеренко в спринті. З Ігор у Солт-Лейк-Сіті-2002 і у Ванкувері-2010 Україна поверталася з порожнями руками.

Джерело: ua-football

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook