Про нас
увійти

Анастасія Меркушина: "Вища планка для мене на Олімпійських іграх - це пробігти всі гонки"(ВІДЕО)

категорія: Зимові види | дата: 25 01 2018
Анастасія Меркушина: "Вища планка для мене на Олімпійських іграх - це пробігти всі гонки"(ВІДЕО)

Українська біатлоністка Анастасія Меркушина в коментарі для XSPORT зазначила, що вже через кілька днів постарається повернутися до повноцінного тренувального процесу, а також розповіла про свої очікування від дебютних Олімпійських ігор в Пхенчхані.

Про проблеми зі здоров'ям і пропуску етапу Кубка світу в Антхольці

"Звичайний вірус, який гуляє по біатлону. Прокотився, на жаль, і по нашій команді. Вже краще, але поки ще не зовсім здорова. Сподіваюся, ще день-два, і буду в повній бойовій готовності ".

Про фінальному етапі підготовки до Олімпійських ігор

"У нас у всіх індивідуальний план підготовки до Олімпійських ігор. Готуємося дуже ювелірно, так що я сподіваюся, що все буде в порядку. Ми довго до цього йшли, і залишилося ще чимало часу - два тижні, які треба відпрацювати, відшліфувати всі недоліки. Це будуть не важкі два тижні, але досить напружені.

На зборах в Казахстані ми проведемо близько тижня, щоб не міняти різко часові пояси перед переїздом в Пхенчхан".

Про настрій перед головним стартом чотириріччя в Пхенчхані

"Я дуже хвилююся, мені дуже хочеться вийти на старт, переживаю. І ця хвороба навіть спровокувала у мене певну депресію, тому що дуже хочеться виступити і показати свої найкращі здібності. Сподіваюсь все вийде.

Я хочу зробити все максимально добре. Вища планка - це пробігти всі гонки і зробити це на гідному рівні, не допустити помилок.

Що стосується складів на гонки, то все буде вирішуватися напередодні старту. Ще нічого не знаю ".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook