Про нас
увійти

Тарас Радь – тричі чемпіон України

категорія: Зимові види | дата: 17 01 2018
Тарас Радь – тричі чемпіон України

Чемпіонат України з лижних гонок та біатлону серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та вадами зору з 6 до 11 січня тривав у селі Яворів, що на Львівщині, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Серед учасників змагань буди представники десяти областей України, серед яких Харківська, Волинська, Київська, Закарпатська, Вінницька, Чернігівська, Тернопільська, Львівська, Миколаївська та місто Київ. Від Тернопільського центру та ДЮСШІ «Інваспорт» виступав майстер спорту України міжнародного класу, студент першого курсу факультету фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Тарас Радь.

Змагаючись серед чоловіків в категорії сидячи, клас LW 10-12, Тарас тричі посідав перші місця, стаючи переможцем у біатлоні (спринт) на дистанції 7,5 км, у лижних гонках (вільний стиль) 10 км та у лижних гонках спринт (класичний стиль) 1.2 км. Відтак наш земляк на цих змаганнях тричі здобув звання чемпіона України. Тренує спортсмена заслужений працівник з фізичної культури і спорту та заслужений тренер України Федорчак Віктор.

Додамо, що зараз Тарас Радь готується до участі у таких змаганнях: 19.01-29.01.2018 р. - Кубок світу із зимових видів спорту (м. Оберрід, Німеччина), 29.01-11.02. 2018 р. - Кубок світу із зимових видів спорту (м. Вуокатті, Фінляндія), 09.03- 18.03.2018 р. - ХІІ Зимові Паралімпійські ігри (м. Пхенчхан, Корея).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook