Про нас
увійти

Збірна України з біатлону провалила естафету в Рупольдінгу

категорія: Зимові види | дата: 13 01 2018
Збірна України з біатлону провалила естафету в Рупольдінгу

Вчора, 12 грудня, у німецькому Рупольдінгу завершилася чоловіча естафетна гонка 4х7,5 км. Ця естафета стала останньою, перед Олімпійськими іграми в Пхенчхані.

Естафета для української команди розпочалась досить вдало. Артем Прима  передав естафету Сергію Семенову відстаючи від лідерів 12 секундах.

Сергій Семенов який пропускав естафети Ансі та Оберхофі  гонку не зіпсував. Обмежившись двома додатковими патронами і поборовшись на останньому колі в парі з росіянином Максимом Цвєтков Семенов передав естафету восьмим, з 45-секундним відставанням від лідируючої збірної Італії.

Провал української команди відбувся на третьому етапі. Володимир Семаков, який використавши сумарно п'ять додаткових патронів і заробивши коло штрафу на стрільбі стоячи, Семаков програв відразу 13 позицій і передав естафету капітанові команди Дмитро Підручний 21-м.

На останньому етапі тернополянин Дмитро Підручний зумів відіграти 6 місць для збірної і прийшов до фінішу 15-м.

За останніх два роки це найгірший результат для нашої збірної. Гіршим результатом є естафета на чемпіонаті світу у 2016 році в Холменколене, де українці посіли 16-те місце.

Таким чином, у Кубку Націй Україна випала з десятки найсильніших, і тепер займає 11-ю позицію, і це означає, що на наступний сезон чоловіча збірна ризикує втратити квоту в 5 спортсменів на етапи Кубка світу.

sports.te.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook