Про нас
увійти

Меркушина: "Не можу сказати, чи вийде щось на Олімпіаді чи ні"

категорія: Зимові види | дата: 12 01 2018
Меркушина:

Українська біатлоністка Анастасія Меркушина, коментуючи 19 місце в індивідуальній гонці на етапі Кубка світу в Рупольдінгу, залишилася дуже незадоволеною дитячими помилками на вогневих рубежах.

Чи задоволена ти своєю швидкістю сьогодні?

— Треба ще подивитися результати, адже після гонки ще не дивилася на деталі і розклад. Але в цілому є відчуття, що бар'єр нарешті прорваний. Плита гранітна з мене нехай не повністю, але потихеньку починає звалюватися.

Я незадоволена цими дурними дитячими помилками в стрільбі. Я себе постійно накручую. Намотую собі на вухо, що треба постійно закривати нулі. Так і цього разу: накрутила себе - і наробила помилок.

Це правильна підготовка?

— Звичайно, почнемо з того, що ця підготовка йде ще з юнацького віку. Так як я не фаворит і не борюся за кришталевий глобус, то ми робили ставку на Олімпіаду. Але я не можу сказати, що що-небудь вийде там чи ні. На все воля Божа.

Але ми постаралися зробити так, щоб тривалі тренування, в тому числі і приклад минулого сезону, підвели форму до Олімпіади.

У минулому році ми підійшли до чемпіонату світу з невеликим спадом. Але може це і добре - коли спад в швидкості, значить, зі стріляниною краще. Але ми хочемо, щоб це була пікова форма.

Чи є ясність по естафеті, чи будеш ти бігти?

— Ні. Скажу більше - нам це говорять тільки вранці перед стартом.

Джерело: Xsport

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook