Про нас
увійти

Сьогодні тернопільській біатлоністи проведуть естафетну гонку на Кубку світу

категорія: Зимові види | дата: 07 01 2018
Сьогодні тернопільській біатлоністи проведуть естафетну гонку на Кубку світу

Сьогодні, 7 січня, завершують програму змагань четвертого етапу Кубка світу з біатлону будуть дві класичні естафети. О 12:30 по київському часі гонку побіжать жінки, а о 15:30 стартують чоловіки.

В жіночій збірній, після того як Валя Семеренко  захворіла перед спринтерською гонкою, тренерському штабі довелось замінити її на тернополянку Анастасію Меркушину. Настя сьогодні біжить першою. Далі за нею стартують Юлія Джима та Віта Семеренкр. І як вже традиційно останньою біжить капітан збірної, тернополянка Олена Підгрушна.

Українська збірна стартує під другим номером - місцем команди в заліку естафетних перегонів.

Стартовий склад:

2. Україна

2-1. Анастасія Меркушина

2-2. Юлія Джима

2-3. Віта Семеренко

2-4. Олена Підгрушна

У чоловіків у стартовому складі тренерському штабу також довелось зробити одні заміну. Замість Сергій Семенова сьогодні естафету побіжить Артем Тищенко.

Артем Прима перемістився з першого на другий етап, Володимир Семаков побіжить третім, а капітан команди Дмитро Підручний, що демонструє в Оберхофі кращі результати в сезоні, виступить на четвертому етапі.

Всього в естафетній гонці стартує 25 збірних, українська команда - під 6 номером.

Стартовий склад:

6. Україна

6-1. Артем Тищенко

6-2. Артем Прима

6-3. Володимир Семаков

6-4. Дмитро Підручний

Відзначимо, що естафета в Оберхофі стане передостанньою перед Олімпійськими Іграми в Пхенчхані. Тому не дивно, що багато збірних виступають досить експерементальний складами, щоб перевірити всіх спортсменок напередодні головного старту сезону

sports.te.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook