Про нас
увійти

Меркушина: "Важкий вийшов рік. Слава Богу, він закінчується"

категорія: Зимові види | дата: 28 12 2017
Меркушина:

Українська біатлоністка Анастасія Меркушина підвела підсумки року, що минає, а також розповіла, як представники її професії зустрічають Новий рік.

"Слава Богу, цей рік закінчується. Важкий він вийшов, напружена підготовка до Олімпійських ігор в Кореї. Так, чемпіонат світу з сріблом в естафеті теж в цьому році був. Але знаєте, як у пісні: "Було, було, було - і пройшло».

Новий рік ми, біатлоністи, відзначаємо в робочому режимі. Особисто я, так взагалі роки після Пасхи рахую. Великий піст закінчується, добігає кінця сезон, ось тоді можна святкувати.

Цієї зими намагалася зліпити сніговика в Норвегії. Але сніг був ще не той. А в сніжки ми не граємо, ми ними тренерів закидаємо, якщо сильно дістають.

З Олени Підгрушної, мені здається, прекрасна Снігуронька вийде. У неї навіть образ такої зимовий в цьому сезоні. Дідом Морозом хай буде наш головний тренер Урош Велепец.

Новий рік зустрічатимемо нудно і знову в Поклюці. Думаю, як і в минулий раз посидимо трохи. Особисто я вип'ю червоного вина. Може, подивимося "Уральських пельменів". У них веселе новорічне шоу зазвичай буває з різними життєвими ситуаціями, в які ти сам часто потрапляєш, тому з боку виглядає дуже смішно".

Джерело: xsport

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook