Про нас
увійти

Хороший прогрес продемонстрували Меркушина та Підгрушна в гонці переслідування

категорія: Зимові види | дата: 16 12 2017
Хороший прогрес продемонстрували Меркушина та Підгрушна в гонці переслідування

Сьогодні у французькому Ансі завершилася жіноча гонка переслідування на 10 кілометрів з чотирма вогневими рубежами.

Непоганий результат показали тернопільські спортсменки Анастасія Меркушина та Олена Підгрушна. Настя, стартувала з 45-й позиції і спромоглась фінішувати 28-ю. Зауважимо, що Меркушина продемонструвала феноменальну швидкість у стрільбі. Лежачи вони допустила по одному промаху, проте стоячи вони закрила всі цілі. На чотири вогневі рубежі вона витратила в загальному 1 хвилину і 32 секунди, кращий результат за неї лише в швейцарської спортсменки.

Підгрушна, також не погано виступила в гонці. Стартувавши 49-ю, капітан збірної допустила один промах, мала завершувати дистанцію 29-ю, проте за декілька метрів, вона втратила рівновагу і впала, разом з цим - одну позицію, пропустивши вперед італійку Санфіліппо. У підсумку - 30-е місце.

Нажаль, Віта Семеренко, стартувавши з третього місця, на останньому вогневому рубежі допустилась трьох промахів і втратили дорогоцінний час, прийшовши на фініш 8-ю, за нею, на відстані 1 секунди прийшла Валя Семеренко.

Вперше в нинішньому сезоні в топ-10 Кубку світу попали три українки! Компанію Валі Семеренко та Юлії Джимі, які перебували там раніше склала Віта Семеренко! Всі три наші дівчата йдуть на місцях з 7-го по 9-е.

sports.te.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook