Про нас
увійти

Підгрушна: "Після подіуму в естафеті на чемпіонаті світу подумала, що казка стала реальністю"

категорія: Зимові види | дата: 06 12 2017
Підгрушна:

Українська біатлоністка Олена Підргушная розповіла, які емоції відчуває, коли біжить останній етап естафети і про те, чому не може піти зі спорту, повідомляє xsport.

"Про себе можу сказати, що все життя в спорті. Уже 17 років тут, і навіть коли була пауза на рік, було сумно і дуже хотілося повернутися. Тому паралель така, що Підгрушна і спорт - це одне і те ж саме. Мене дуже надихає, що біжу останній етап естафети. Я знаю, що мої дівчата вже закінчили, вони чекають і дуже часто виходять на трасу і підказують. Кожен готовий дати руку допомоги, ці емоції неможливо передати словами.

Але ніколи не скажу, що четвертий етап якось більш відповідальний, ніж інші. Естафета - це команда і це командний стрес. Якщо порівнювати з іншими видами спорту, не дивлячись на те, що у нас довгі сезони, у нас далеко не ті суми, як у футболі чи тенісі. Кращі спортсмени, які виграють по всьому сезону, отримують до 200 тисяч євро - суми від міжнародної федерації.

Часто читаємо, яку суму заробив той чи інший спортсмен. Але чому ж ніхто не пише, скільки йде на відсотки, податки і що отримуємо набагато менше. Але на життя вистачає, тут я не скаржуся. Найбільше подобається в біатлоні - це коли перетинаєш фінішну пряму і розумієш, що ти зробив те, що потрібно. Відразу згадую естафету на ЧС, і коли там вдалося випередити суперниць і заїхати на подіум, то подумала, що реальність стала казкою ".

Нагадаємо, Підгрушна потрапила в топ-10 за підсумками гонки переслідування на першому етапі Кубка світу в Естерсунді.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook