Про нас
увійти

Дмитро Підручний: "Треба виправити помилки, які допускав у цьому сезоні"

категорія: Зимові види | дата: 23 03 2017
Дмитро Підручний:

Тернопільський біатлоніст в ефірі телеканалу Хsport розповів про виступ збірної у сезоні, що завершився та плани на наступний.

- Ми додали в естафетній гонці, є стабільність. І в мене у порівняння з попереднім сезоном, коли вона в мене «не клеїлась» результати покращились, зросла швидкість. Всюди є зміни на краще. Не такі, як би хотілось, я не стабільно в десятці. А кручусь в районі п’ятнадцятого - двадцятого місця. Але зміни позитивні. Є над чим працювати. Ми знаємо помилки над яким треба працювати у підготовчому періоді. Будемо їх виправляти.

В мене склались хороші відносини з новим тренером. Ми знайшли спільну мову і розуміємо один одного з пів слова. Так як я капітан, то ми з ним контактуємо більше. В команду у нас хороша, дружня атмосфера. Можемо пожартувати на будь-які теми і це теж позитив у команді.

За сезон накопичилась втома і організм хоче добре відпочити. Почали старі травми турбувати – спина. Але це вже не така проблема, як минулого року. Це не так травма, як втома. М’язи втомлені і не працюють так як треба. Почала вилазити стара двохрічна травма коліна. Вона так конкретно мені заважала, навіть в останні дні на тренуваннях. За словами лікаря, це теж від втоми і загрузок. Організм каже, що вистачить вже, давай відпочивай.

У підготовчому періоді треба виправити помилки, які допускав у цьому сезоні. Їх доволі багато і вирішити буде не так легко. Будемо над цим працювати. А на сам сезон ставлю найвищі цілі, боротьба за найвищі місця. А як буде складатись побачимо походу сезону.

На відпочинку буду старатись провести щомога більше часу із сім’єю. Куди б не їхав буду старатись брати їх із собою і слідкувати як росте дитина.  

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook