Про нас
увійти

Підручний: "Після стійки зрозумів, що Гаранич вже не бореться"

категорія: Зимові види | дата: 14 03 2017
Підручний:

Капітап збірної України Дмитро Прідручний прокоментував виступ команди в змішаній естафеті на етапі Кубка світу в Контіолахті. Біатлоніст розповів про боротьбу за бронзу з Євгеном Гаранічева, а також про те, буде чи команда святкувати завойовану медаль.

"На останньому рубежі мені вже сказали, що 15 секунд відриву. Я знав, що Євгену цей час буде відіграти непросто, тому що друге коло я йшов з запасом, розумів, що останнє коло мені потрібно буде відпрацювати. Так що розумів, що витримаю цю боротьбу. Маючи перевагу я вже не так переживав, як перед стрільбою.

 
Після стійки вже думав про те, що потрібно втримати перевагу. Але розумів, що траса тут така, що два підйому і рівнина, так що Гаранічеву ніде було відіграти відставання. Просто потрібно було ці відрізки відпрацювати. Після другого підйому мені передали, що відрив ще збільшився. Я зрозумів, що Євген вже не бореться і докочується. Самий пік боротьби був на другому колі, саме психологічно. Перед стрільбою я трохи зменшив, бо сенсу не було тікати від нього. Розумів, що можу набрати тільки кілька секунд, а коли на рубежі разом стріляєш, то важче. Так що ставив за мету його саме в стійці переграти.

Відмічати? Будемо збирати сумки і так відмічати. Вночі, може, і будемо відмічати".

За матеріалами: xsport

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook