Про нас
увійти

Віктор Мацикур: "Зимові види спорту — "візитівка" Тернопільщини" (ВІДЕО)

категорія: Зимові види | дата: 31 12 2016
Віктор Мацикур:

Начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації Віктор Мацикур нещодавно взяв участь у колегії Міністерства молоді та спорту, де з рук Міністра отримав нагороду — кубок та грамоту за перше місце у рейтингу серед зимових видів спорту.

— Я переконаний, що зимові види спорту в нас — це, дійсно, наша візитівка. Відтак необхідно обов’язково й надалі розвивати нашу інфраструктуру і вкладати кошти у розвиток зимових видів спорту, які принесуть нам це ще більше досягнень та рекордів, — переконаний Віктор Мацикур.
Підбиваючи підсумки поточного року, Віктор Мацикур під час урочистого нагородження кращих спортсменів та тренерів Тернопільщини в номінації "Герої спортивного року – 2016" відзначив підтриману обласною радою пропозицію обласної державної адміністрації стосовно оптимізації мережі дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Школи, які були на обласних бюджетах частково переходять на місцеві бюджети. Зокрема, Хоростківська обласна ДЮСШ стала Гусятинською районною ДЮСШ.

— Це правильна позиція керівників району та м. Хоросткова, зважаючи на те, що країна рухається у напрямку бюджетної децентралізації та іншого адміністративно-територіального устрою. Процес оптимізації продовжиться й щодо Кременецьких шкіл. Таким чином ми досягнемо ефективного використання майна і людських ресурсів, які є у нас в області, — підсумував начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook