Про нас
увійти

Побудова сучасної біатлонної бази на Тернопільщині відкладається

категорія: Зимові види | дата: 08 12 2016
Побудова сучасної біатлонної бази на Тернопільщині відкладається

Депутати Тернопільської обласної ради не погодилися змінити межі заказника "Іванівський" (с. Підгороднє, Тернопільський р-н), тим самим призупинили один з етапів підготовки проекту побудови сучасної лижеролерної траси та стрільбища.

— Рішення не підтримали фракції, які входять у більшість, його обіцяють на наступну сесію знову винести. Буду ініціювати зустріч голів фракцій щодо цього питання, — зазначив начальник обласного управління з питань фізичної культури і спорту ТОДА Віктор Мацикур.

На думку спортивного чиновника, побудова такого комплексу на Тернопільщині закріпить наші перспективи як у спорті вищих досягнень, так і в масовому спорті.

— У кожній області влада, отримуючи повноваження та ресурс, вибудовує стратегічні цілі навколо пріоритетів, які визначаються. Не скористаємось ми коштами та можливостями – наші сусіди використають їх краще і тернополяни знову будуть читати сумну статистику і критикувати владу, — резюмував пан Мацикур.

Нагадаємо, першими змінити межі заказника "Іванківський" (забрати один квартал і додати інший) запропонували місцеві екологи. За їх словами, у кварталі, який пропонується вилучити, вже немає червонокнижних рослин, тому його цінність уже не така велика, якою була раніше.

За матеріалами Номер один

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook