Про нас
увійти

Володимир Бринзак: "Підгрушній треба поміняти зброю, а Євросоюз заборонив Україні її продавати"

категорія: Зимові види | дата: 06 12 2016
Володимир Бринзак:

Голова Федерації біатлону України — про перші старти, прогрес та проблеми.

На першому етапі Кубка світу з біатлону українці за п'єдестал не боролися. Чому так і що буде далі, розповів sport.segodnya.ua президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак.

Про етап в Остерсунді: "На першому етапі потрібно перевірити, в якому ми зараз стані Де які проблемки, як їх вирішувати І враховуючи, що ми ставимо завдання готовності до чемпіонату світу, ми не можемо боротися в кожній гонці і на кожному етапі .. йде підводка, будемо дивитися результати поїздки в Канаду і шліфувати проблеми. Після хвороби була Олена Підгрушна, два тижні тому у неї була температура, і вона пропустила багато швидкісної роботи. Звичайно, це позначається. Два тижні прохворіла Варвинець, була вдома і нічого не робила . Теж зараз в порядок потрібно приводити. А особливої ​​заміни у нас немає, на жаль. Тому їм доводиться боротися в будь-якому стані, здобувати очки і тут же не забувати коригування робити, щоб далі було краще".

Про Настю Меркушину: "Вважаю, що вона прийшла в Кубок світу і відразу хотіла здорово виступати. Але це не той рівень і не та ліга, щоб прийти і шапками всіх закидати. Тут треба робити свою роботу, яку ти вмієш, а потім дивитися на результат. Тому поки у неї трапився такий психологічний момент, вони з тренером вирішили, що зараз вона поїде на Кубок IBU, в свою звичну атмосферу. Там трошки повиступає і повернеться назад. Замість неї викличемо Бєлкіну".
Про лідерство в чоловічій збірній Дмитра Підручного: "Так він і був раніше лідером, просто у нього була проблема зі спиною, яку він підлікував. Думаю, якщо нічого йому не завадить по здоров'ю, він буде стабілізувати стрільбу. І навіть сьогодні, якби в нуль стріляв, то міг би боротися і за перемогу. Раніше можна було з нулем в десятці бути і радіти, а зараз з хорошою стрільбою можна і за медалі не боротися. Радує, що Прима почав стріляти впевненіше. Він багато над цим працював. Швидкість? Неможливо на Кубку світу не бігти і бути навіть в двадцятці. Біжать вони сьогодні нормально, ніде не випадають секунда сюди, секунда туди —.... нормальне явище. Вони ж не були раніше такими, що по швидкості всіх виносили, як Мартен Фуркад. Але думаю, що це не найкращий їх стан, а тільки перші змагання. І стан їх буде поліпшуватися, особливо у Семенова. І все буде добре ".

Про проблеми в біатлоні: "Уболівальники бачать тільки картинку, вони не знають, що за нею стоять хвороби, коротка лава. Нам треба вже Підгрушній поміняти зброю, а Євросоюз заборонив Україні її продавати, і Джимі гвинтівку міняти треба. Патрони нам не продають, тому що у нас війна. А виступати і тренуватися треба. і нікого це не хвилює, що нам не можна купити спортивну гвинтівку для лідерів або патрони. У нас патрони є на складах в армії, але уряд нічого не може вирішити. Це ж вже не Євросоюз. Треба тільки самим бюррократію зняти. Мільйони патронів лежать і гниють, щоб їх утилізувати потрібно витратити гроші, а дітям нема з чого стріляти. Міністерство оборони відписується, що це "озброєння, а його ми не маємо права передавати, тільки знищувати". і при цьому тут же змушені купувати патрони за кордоном".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook