Про нас
увійти

У Тернополі новий скандал через біатлон

категорія: Зимові види | дата: 08 11 2016
У Тернополі новий скандал через біатлон

Поки в Підгородньому йде війна за збереження біатлонної бази, тернопільські біатлоністи можуть втратити місце в основному складі збірної України. А все через відсутність… рушниць.

В області проходить масштабна реорганізація спортивних шкіл. Обласна ДЮСШ з біатлону призупинила свою роботу, а її директора Анатолія Яцину з 13 жовтня звільнено з роботи. Той, маючи на балансі зброю (51 ствол), змушений був її здати у міський відділок поліції. А новоутворена школа з зимових видів спорту (директор Володимир Приймак) її поки не може забрати, бо не має погодження ФСТ "Колос" як її власника.

Поки школа шукає точки дотику, вже тривалий час наші біатлоністи, не маючи чим тренуватися, можуть не поїхати на тренувальний збір до Фінляндії, який заплановано на кінець жовтня.

Зазначимо, що поки в розпорядженні тернопільських біатлоністів залишилося лише три гвинтівки "Anschutz", які не здали через те, що нині з ними в німецькому місті Рупольдингу тренуються капітани жіночої та чоловічої збірної України — Олена Підгрушна та Дмитро Підручний, а також Марія Кручова.

Джерело: Номер один

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook