Про нас
увійти

Олена Підгрушна уже розпочала підготовку до нового біатлонного сезону

категорія: Зимові види | дата: 30 05 2016
Олена Підгрушна уже розпочала підготовку до нового біатлонного сезону

Збірна України з біатлону розпочала підготовчі збори перед сезоном 2016/17. Зараз спортсмени знаходяться в Ховартії.

Дівчата будуть там працювати до 31 травня, чоловіки — до 3 червня. Відзначимо, що новий старший тренер чоловічої команди Юрай Санітра вже встиг провести перший ознайомлювальний збір в Чернігові, в якому брали участь молоді спортсмени з найближчого резерву основної збірної.
Як і було анонсовано раніше, жіноча і чоловіча команди в передсезонний період умовно розбиті на основну (6 осіб) і молодіжну (4 людини) групи. Ірина Варвинець і Христина Дмитренко на даний момент зайняті складанням іспитів за місцем навчання і приєднаються до команди вже на другому зборі, як і Валя Семеренко, яка лише недавно закінчила оздоровчий курс.
У чоловіків в якості експерименту Сергій Семенов, Дмитро Підручний та Руслан Ткаленко перший збір проведуть в Казахстані, після чого приєднаються до решти спортсменів. Замість Артема Тищенко, який до повноцінної роботи зможе приступити приблизно через місяць, з основою тренується Андрій Доценко.
Повний склад команди, яка почала підготовку до нового сезону, виглядає так:

Жінки: Олена Підгрушна, Юлія Джима, Ірина Варвинець, Валя Семеренко, Надія Бєлкіна, Яна Бондар, Юлія Журавок, Анастасія Меркушина, Анна Кривонос, Христина Дмитренко. Тренери — Урош Велепец, Григорій Шамрай, Олександр Біланенко, Олег Меркушин

Чоловіки: Сергій Семенов, Дмитро Підручний, Артем Прима, Віталій Кільчицький, Володимир Семаков, Руслан Ткаленко, Антон Дудченко, Віталій Труш, Андрій Доценко. Тренери — Юрай Санітра, Микола Зоц, Олександр Семенов, Ігор Якименко

Наступні тренувальні збори жінки проведуть у Поклюці, а чоловіки Зальцбург/Обертілах.

Джерело: ФБУ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook