Про нас
увійти

Біатлоністка Анастасія Меркушина краща — студентка-спортсменка України

категорія: Зимові види | дата: 30 03 2016
Біатлоністка Анастасія Меркушина краща — студентка-спортсменка України

У 2016 році Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України з метою популяризації здорового способу життя та спорту вищих досягнень серед студентської молоді, підняття престижу спорту та заохочення студентів спортсменів започаткував Всеукраїнський конкурс "Кращий студент-спортсмен місяця".

Протягом місяця обласне журі розглядає подання вищих навчальних закладів щодо кращих спортсменів в поточному місяці і обирає кращого та подає його кандидатуру на розгляд всеукраїнському журі.

Спішимо повідомити, що згідно рішення журі Всеукраїнського конкурсу у лютому кращим студентом-спортсменом з олімпійських видів (біатлон) стала студентка Тернопільського національного економічного університету Анастасія Олегівна Меркушина. Найуспішнішими виступами Насті стали: 1місце в естафеті сінгл на Кубку "IBU" та 2 місце індивідуальній гонці Чемпіонату Світу серед юніорів.

Сподіваємось, що Настя зможе повторити свій успіх, адже зовсім недавно вона стала чемпіонкою Європи з біатлону серед юніорів в індивідуальній гонці!!!

Щиро вболіваємо та бажаємо успіху молодій та завзятій спортсменці-студентці!!

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook