Про нас
увійти

Підгрушна не допомогла збірній України з біатлону виграти естафету

категорія: Зимові види | дата: 11 03 2016
Підгрушна не допомогла збірній України з біатлону виграти естафету

11 березня жіноча збірна України на чемпіонаті світу з біатлону провела естафетну гонку. Команда фінішувала на 5-му місці.

Нагадаємо, що тернополянка Олена Підгрушна через незадовільний стан здоров'я могла пропустити гонку, але лікарі дали добро спортсменці на участь у естафеті.

Ось як описують виступ тернопільської біатлоністки на сайті Федерації біатлону України:

"Драма для нашої команди трапилася на третьому етапі. Капітан команди Олена Підгрушна лише сьогодні вранці отримала добро лікарів команди на старт в гонці після проблем із самопочуттям. У групі лідерів на першому колі Олена трималася досить впевнено, але в стрільбі лежачи трапився зрив. У той час, як практично всі суперниці відстрілялися чисто або з мінімальною кількістю запасних патронів, Підгрушна затрималася на вогневому рубежі на три додаткових постріли, і після цього ще пройшла 150 штрафних метрів. Стійку Олена відпрацювала ідеально, на останніх кілометрах покавши не максимальну, але досить високу швидкість, проте до закінчення свого етапу виявилася лише сьомою, але головне — більш ніж в хвилині позаду лідируючих норвежок".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook