Про нас
увійти

У тернопільських біатлоністів — золоті, срібні і бронзові нагороди

категорія: Зимові види | дата: 02 03 2016
У тернопільських біатлоністів — золоті, срібні і бронзові нагороди

На навчально-спортивній базі "Тисовець" в місті Сколє Львівської області завершився чемпіонат України з біатлону серед юніорів та юніорок. Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Успішно виступили на цих змаганнях біатлоністи Тернопільщини. Так, в індивідуальній гонці серед юніорок срібну медаль виборола Марія Кручова (тренер Олег Бунт). Срібною призеркою стала Марія і в гонці переслідування. А серед юніорів у цьому виді відзначився Віталій Труш (тренер Ірина Меркушина), який також здобув "срібло". Додамо, що у гонці переслідування Мар’яна Брикайло зайняла дев’яте місце, а Назарій Цебринський був десятим (обоє спортсменів є вихованцями тренера Назарія Бурика).

Передостаннім видом змагальної програми на юніорському чемпіонаті України в «Тисовці» стала змішана естафета, де команда Тернопільщини, сформована з учнів обласної ДЮСШ з біатлону в складі Мар’яни Брикайло, Наталії Дячук, Назарія Цебринського, Руслана Бригадира, зайняла третє місце.

Останнім видом програми юніорського чемпіонату України в "Тисовці" стала одиночна змішана естафета. З майже двохвилинною перевагою її виграла команда Тернопільської області в складі Марії Кручової та Віталія Труша, — повідомляє директор ТОДЮСШ з біатлону Анатолій Яцина.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook