Про нас
увійти

Олена Підгрушна: "Мрії збуваються!"

категорія: Зимові види | дата: 06 02 2016
Олена Підгрушна:

Тернопільська біатлоністка Олена Підгрушна прокоментувала перемогу у спринті на 7-му етапі кубка світу у Канаді.

Мрії збуваються, заради цього я і поверталася. Рік тому я не могла уявити, що повернуся і буду так виступати. Але тільки після року без біатлону, зрозуміла, наскільки він для мене важливий.
Акліматизація для нас вже не є проблемою, ми нормально спимо вночі. Для мене головним завданням було подолати хвороби і, як бачимо, це вийшло.

Те, що я фінішувала першою, стало великим сюрпризом, так як після рубежу мені повідомляли відставання і говорили, що я продовжую бути третьою. Коли наближалася до стадіону наша команда вся стала мені кричати на трасі, і я подумала, що вилетіла з трійки, а виявилося, що потрапила на перше місце. Для них це теж було сюрпризом.

Мені пощастило, так як я стартувала в другій стартовою групі і вітер у мене був меншим, ніж у перших спортсменок. На лежанні був штиль, а на стійці зовсім невеликий, можна сказати, що стріляла зовсім без вітру.

Наша команда залишилася в Антхольці після шостого етапу кубка світу і це теж допомогло сьогодні. Мені доводиться боротися тільки зі зміною часових поясів, але не зі зміною висоти (Кенмор також висотний етап, примітка biathlon.com.ua).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook