Про нас
увійти

Дмитро Підручний: "На останньому колі я змагався з самим собою" (ВІДЕО)

категорія: Зимові види | дата: 11 01 2016
Дмитро Підручний:

Український біатлоніст Дмитро Підручний після кращого результату в кар'єрі — четвертого місця у мас-старті на етапі Кубка світу в Рупольдінгу, поділився своїми першими емоціями після гонки.

Дмитро поспілкувався з уболівальниками, присутніми в спортивно-інформаційному центрі "Parimatch.ua" на проекті "Експерти біатлону".

— На останньому колі я, в першу чергу, змагався з самим собою. Завдання було дотерпіти до фінішу. У мене відкрилося друге дихання і я зрозумів, що якщо я хочу бути на фініші хоча б у квітковій церемонії, потрібно протриматися.

Коли я відчув, що можу зайняти місце вище шостого? Вже коли перетнув фінішну пряму. А до цього я взагалі не думав про позиції. Мені там щось кричали, але я думав лише про те, щоб якомога швидше дістатися до фінішу.

Складно сказати, наздогнав би я Тар'ї Бьо, якби попереду була ще дистанція. Він теж сильний спортсмен, і мені було непросто. Міг чи не міг би я його наздогнати — це важке запитання.
Чесно кажучи, я не розраховував на потрапляння в десятку після двох промахів на другому вогневому рубежі. Але я знав, що сьогодні вітер був, як кажуть, "важкий" на стрільбищі. Знав, що якщо я сконцентруюся і відстрілялася чисто, у мене повинен бути хороший результат. Як мінімум, на топ-15 я розраховував, а вийшло ще краще, ніж я очікував.

Нагадаємо, до цієї гонки кращим показником Підручного було 6-е місце в спринті на етапі в Хохфільцені в сезоні 2013/2014.

Джерело: xsport.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook