Про нас
увійти

У Тернополі відбудеться наймасштабніша спортивна подія осені - Ternopil sport fest - 2017

категорія: Інші | дата: 06 09 2017
У Тернополі відбудеться наймасштабніша спортивна подія осені - Ternopil sport fest - 2017

9 вересня на тернополян чекає наймасштабніша спортивна подія осені - Ternopil sport fest - 2017. Захід наповнений безліччю несподіванок.  Родзинкою свята стане двадцять перший легкоатлетичний пробіг "Тернопільська Озеряна-2017" із призовим фондом понад 600 $. Захід та нагородження відбудуться за фінансової підтримки спортсменів Дмитра Легонькова та Назара Іваськіва, а також народного депутата України Ігора Побера (чемпіона України, Європи та світу з бодібілдингу).

Розминку  для учасників "Озеряни-2017"  проведе  тренер фітнес клубу "Energy" драйвова  Лєна Шульгіна.

Відкритий турнір з підйому штанги на біцепс приверне увагу як професіоналів, так і любителів повболівати за найсильнішими. Участь можуть прийняти всі бажаючі.  Реєстрація розпочнеться о 15.00 год. Початок турніру о 16.00 год. А боротимуться богатирі за призовий фонд у розмірі 1000 гривень, який забезпечило охоронне підприємство "Олександр-гарант-груп". Турнір відбудеться під егідою "Федерації силових видів спорту та бойових мистецтв".

А ще  у програмі заходу:

-    Показові виступи тернопільських танцювальних колективів: клубу "Energy", спортивного клубу аеробної гімнастики "Ніка",  клубу Kangoo Jumps, Школи вуличного танцю "Nino", клубу "Асфура", спортивно-мистецького клубу "Wellfitness", полотної пілон школи "PoleSPECIAL".

-    Показові виступи на тернопільському ставі: з вітрильного спорту, з SUP серфінгу та веслування на драгонботах.

-    Турнір з волейфіту.

-    Турнір з флорболу .

-    Змагання на роликах-скейтах від Дитячо-юнацької спортивної школи "Екстрім".

-    Майстер-клас на  баланс-бордах.

Під часу відбудеться нагородження учасників "Тернопільської Озеряни-2017" та вручення відзнак до Дня фізичної культури та спорту.

До участі запрошуються жителі та гості міста, любителі  активного відпочинку та спорту! Свято відбудеться на набережній Тернопільського ставу.  Початок о 12.00 год.

Із подробицями заходу кожен може ознайомитись на офіційній сторінці організатора у Фейсбуці.

Організовує фестиваль Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення за підтримки Тернопільської міської ради.

Партнерами   фестивалю виступили ТМ "Ласунка", ТМ "Микулинецькі напої". Подарунки для учасників готує мережа магазинів "Спортландія" та  магазин спортивного спорядження "Gorgany".
 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook