Про нас
увійти

Провідні спортсмени області отримуватимуть стипендії

категорія: Інші | дата: 05 02 2016
Провідні спортсмени області отримуватимуть стипендії

17 провідних тернопільських спортсменів — представників олімпійських видів спорту — протягом року отримуватимуть стипендії в розмірі мінімальної заробітної плати. Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Відповідний наказ підписав директор департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту ОДА Віктор Мацикур. За словами Віктора Мацикура, претендентів на стипендію відбирала спеціально комісія, і відтепер сімнадцятеро кращих атлетів області щомісяця матимуть матеріальну підтримку в розмірі 1378 гривень. Загалом на це виділено 290 тисяч гривень.

Серед стипендіатів біатлоністи Дмитро Підручний, Анастасія Меркушина, Віталій Труш та Назар Цебринський, велосипедисти Тарас Шевчук та Віталій Гринів, представники санного спорту Андрій Мандзій та Олександр Оболончик, а також Ельнур Ахадов (веслування), Віктор Петров (бокс), Олена Кривицька (фехтування), Олександр Тугарєв (віндсерфінг), Марія Хлян (важка атлетика), Андрій Андріїшин (лижні перегони), Марія Бала (дзюдо), Сергій Крук (легка атлетика), Тарас Маркович (вільна боротьба).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook