Про нас
увійти

Всеукраїнський турнір з гандболу у Підволочиську виграли тернополянки

категорія: Гандбол | дата: 24 03 2016
Всеукраїнський турнір з гандболу у Підволочиську виграли тернополянки

18-19 березня 2016 року в спортивному залі Підволочиської дитячої юнацької спортивної школи проводився традиційний всеукраїнський турнір з гандболу серед дівчат, та відкрита першість Тернопільської обл. з гандболу.

В цьому році змагались дівчата 2003 року народження і молодші. У змаганнях взяли участь вісім команд з Чернівецької, Хмельницької та Тернопільської областей. На урочистому відкритті змагань з привітаннями та побажаннями юним спортсменам виступили: виконуюча обов'язки директора Підволочиської ДЮСШ  Плюта І.І. , голова Підволочиської районної ради  Манартович І.І., начальник відділу освіти Підволочиської районної державної адміністрації Мотика С.С., заступник голови Підволочиської територіальної громади Мельничук С.А. Останній ще подарував спортивній школі гандбольні м'ячі від ФСК Збруч-Підволочиськ. А всі команди отримали на згадку про турнір пам’ятні сувеніри від Підволочиської ДЮСШ.

Також гарними виступами всіх порадували танцювальний колектив Підволочиського РБШ Драйв (керівник Щербина У.І.) та юна співачка Луковська Діана.

Два дні точились гандбольні баталії. Спочатку команди були розбиті на дві групи по чотири команди. По дві кращі вийшли в напівфінальні ігри. В напівфіналах команда ДЮСШ м.Тернополя перемогла дівчат з ДЮСШ № 1 м.Хмельницького, а команда  ДЮСШ м. Ланівці — команду з Підволочиської ДЮСШ. В грі за третє місце команда Підволочиської ДЮСШ впевнено перемогла команду Хмельницкої ДЮСШ № 1 з рахунком 9:3. Команду дівчат Підволочиської ДЮСШ до змагань готували тренери-викладачі школи Плюта І.І. та Гладин А.Б.  

Дуже напруженою вийшла фінальна зустріч,в якій команда ДЮСШ м.Тернополя (тренер В.Лобур) перемогла команду Лановецької  ДЮСШ (тренер В.Боденчук) з рахунком 7:6.

Командам-призерам були вручені кубки та грамоти. Кращих гравців турніру нагородили пам'ятними призами. Одною із нагороджених стала вихованка Підволочиської ДЮСШ Білик Діана. Гандбольне свято закінчилось, а юні гандболістки готуються до нових змагань.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook