Про нас
увійти

У Тернопільській футзальній лізі очікується рекордна кількість команд-учасниць

категорія: Футзал | дата: 29 10 2019
У Тернопільській футзальній лізі очікується рекордна кількість команд-учасниць

Вже 2-3 листопада великий футбол з трав’яних полів переходить в зал на паркет. Федерація футболу Тернопільської області третій рік поспіль є організатором Тернопільської футзальної ліги. Цього року в змаганнях прийме рекордна кількість команд - 64.

Як повідомив голова комітету футзалу/міні-футболу Федерації футболу Тернопільської області Едуард Карапетян, значно розширилася географія команд та збільшується їхня кількість з районів.

– Багато команд представлено з Тернопільського районує також є команди з Гусятинського, Теребовлянського, Підволочиського, Зборівського, Козівського, Бережанського та інших районів, команди є з таких міст як Тернопіль, Хоростків, Микулинці, Копичинці, Зборів, Козова, Бучач, Скалат та інші, – повідомив Едуард Карапетян.

Формат змагань:

– команди вищої ліги, їх 10, будуть змагатися в два кола. Переможець змагань має можливість весною приймати участь у всеукраїнських змаганнях.

– перша ліга (18 команд) – розіграш проводитиметься за круговою системою в одне коло. Друга і третя ліги (по 18 команд кожна) розігруватимуть звання чемпіона теж в одне коло.

Термін проведення змагань: листопад 2019 – березень 2020 роки.

Ігри проходитимуть у спорткомплексі «Політехнік» та ТЗОШ №26.

В СК «Політехнік» ігри транслюватимуться онлайн на Ютуб-каналі ФФТО.

Федерація футболу Тернопільської області також планує провести змагання з футзалу для ветеранів, студентів та дівчат.

Запрошуємо всіх вболівальників підтримати свої команди.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook