Про нас
увійти

Зіркова теребовлянська "Нива" програла студентам з Тернополя

категорія: Футбол | дата: 07 08 2021
Зіркова теребовлянська "Нива" програла студентам з Тернополя

У Файному місті 4 серпня відбувся перший півфінальний поєдинок кубка Тернопільської області з футболу 2021 року між ФК "Тернопіль-ТНПУ" та теребовлянською "Нивою". У літньому трансферному вікні гості значно підсилилися, запросивши до себе в команду вісьмох нових футболістів, більшість з яких виступали в професійних клубах. Тим не менше, зірковим футболістам "Ниви" перемогти обдаровану тернопільську молодь не вдалося – поразка з рахунком 1:2.  

Героєм зустрічі став капітан ФК "Тернопіль-ТНПУ" Юрій Заставецький, котрий забив у ворота суперників з Теребовлі два м’ячі. Вже на шостій хвилині позиційну атаку провели тернополяни, сумбур біля воріт "Ниви", м’яч відскочив до капітана і той з рикошетом відкрив рахунок (1:0). Наприкінці першого тайму гості рахунок зрівняли. Пішла подача з правого флангу, теж рикошетом м’яч дістався до досвідченого Вадима Воронченка, котрий ударом головою влучного пробив у верхній ближній кут (1:1). А перемогу молодій команді з Тернополя приніс той ж Юрій Заставецький гарматним ударом зі штрафного метрів з 30-ти наприкінці матчу (2:1).

ФК "Тернопіль-ТНПУ" – "Нива" (Теребовля) – 2:1 (1:1)

4 серпня. Тернопіль. Стадіон ТНПУ. 200 гл. +32 град.

Арбітр – Віталій Буняк (Бережани), асистенти – Роман Колодніцький (Козова), Оксана Паньків (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Микола Філь (Тернопіль).

ФК "Тернопіль-ТНПУ": Загурський, Заставецький-к, Чубатий, Возьний (Б. Дацко, 73), Васильченко, Засєдко, Мостовий, Федчишин, Купчак (Музика, 56), Лилик, Рудий (Ландяк, 46).

"Нива": Рудик, Залізняк, Дугієнко, В. Сороцький, Лойко, Страшкевич (Бондаренко, 68), Ілюк, Сорокін, Дацюк (Івашків, 83), Воронченко, Козлов (Дячук, 59).

Голи: Юрій Заставецький (6, 86), Вадим Воронченко (45).

Попереджені: А. Сорокін (43), Р. Возьний (45+2), В. Залізняк (76).

P.S.: Повторний півфінальний поєдинок відбудеться наступної середи, 11 серпня, у Теребовлі.

Джерело: Тижневик "Номер один"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook