Про нас
увійти

Сенсація у Плотичі: володар Ліги чемпіонів Тернопільщини переміг "Агрон"

категорія: Футбол | дата: 19 06 2021
Сенсація у Плотичі: володар Ліги чемпіонів Тернопільщини переміг "Агрон"

16 червня, у першому матчі чвертьфіналу кубка області сталася найбільша несподіванка ігрового дня. Учасник суперліги чемпіонату Тернопільського району і діючий володар Ліги чемпіонів Тернопільщини – ФК "Плотича" на домашньому стадіоні зумів перемогти одного з грандів аматорського футболу нашої області, учасника аматорського чемпіонату України та володаря суперкубка Тернопільщини – великогаївський "Агрон-ОТГ" – 2:1, повідомляє АФТ.

Очевидно, великогаївська команда не зуміла відновитися після виснажливого і надемоційного недільного матчу проти теребовлянської "Ниви", який завершився не на її користь – 1:2. Разом з тим, варто хороші слова сказати на адресу ФК "Плотича", який би міг гідно виступати в будь-якій з трьох ліг обласного футболу. В його складі сьогодні на футбольне поле вийшли одразу вісім футболістів, які в той чи інших час виступали серед професіоналів, а капітан команди з Плотичі, котрий зумів відзначитися другий голом у ворота "Агрона", навіть виступав у Прем’єр-лізі українського футболу.

***

ФК "Плотича" – "Агрон-ОТГ" (В. Гаї) – 2:1 (0:0)

16 червня. Плотича. Сільський стадіон. 200 гл +25 град.

Арбітр – Віталій Буняк (Бережани), асистенти – Сергій Харчук (Тернопіль), Олег Мімнонов (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Едуард Карапетян (Тернопіль).

ФК "Плотича": Гарас, Анд. Гринченко-к, Ковальчук, П. Грабчак, Анат. Гринченко, Марценюк. Козелко, Гоцалюк (Городецький, 90+2), Демчук (Лебєдєв, 90+1), Шелія (Ждаха, 90+5), Аджей Бернард.

"Агрон": Мазур, Ковалик, Лема (Соколовський, 64), Лук’янов, Скобляк, Стриєшин, Пришнівський (Білик, 61), Павлусь (Слоневський, 61), Луцик, Семенець, Коник.

Голи: Віктор Ковальчук (55), Андрій Гринченко (68) – Руслан Луцик (63, з пен.).

Попереджені: В. Пришнівський (30), Андрій Гринченко (35), В. Ковальчук (52), О. Демчук (61).

P.S.: Повторний матч між цими командами

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook