Про нас
увійти

Дівоча збірна Тернопільщини з першого місця вийшла у плей-оф чемпіонату України

категорія: Футбол | дата: 18 06 2021
Дівоча збірна Тернопільщини з першого місця вийшла у плей-оф чемпіонату України

Здобувши перемогу у місті Славута над збірною Хмельницької області – 4:0, тернопільські дівчата зуміли стати кращими в своїй групі попереднього етапу чемпіонату України серед дівчат (U-16) і з першого місця вийшли у плей-оф, повідомляє АФТ.

Як повідомив головний тренер дівочої збірної Тернопільської області Володимир Левчук, всі чотири голи його підопічні забили в першому таймі. Рахунок у поєдинку, реалізувавши пенальті, відкрила Олександра Смаль (1:0). Далі точним виявився дальній удар Катерини Дзюбановської (2:0). Згодом дубль, вдало зігравши на добиванні, записала у свій актив Олександра Смаль (3:0). А наприкінці першої половини матчу Катерина Юзва майстерно прийняла діагональну передачу і другим дотиком влучного пробила метрів з 15-ти (4:0).

За гру наші земляки також тричі поцілили у поперечину і двічі у штангу. В другому таймі тренер випустив на поле усіх гравців, які знаходилися на лавці запасних, щоби вони відчули дух гри. Загалом упродовж всього матчу збірна Тернопільської області домінувала, а після фінального свистка місцеві вболівальники подякували нашим дівчатам за хорошу гру.

Нагадаємо, у дебютному поєдинку чемпіонату України тернопільські дівчата у домашньому матчі, який відбувся на стадіоні села Озерна, зіграли внічию зі суперницями з Костополя – 2:2. А в другому на виїзді перемогли житомирське "Полісся" (2:0). З сімома очками збірна Тернопільської області стала переможцем своєї групи і отримала право продовжити участь у чемпіонаті України вже на стадії плей-оф.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook