Про нас
увійти

Руслан Уманець: "На поразку однозначно не заслужили"

категорія: Футбол | дата: 18 04 2021
Руслан Уманець: "На поразку однозначно не заслужили"

Помічник головного тренера "Ниви" Руслан Уманець, який керував діями підопічних у матчі проти "Вереса", прокоментував мінімальну поразку від рівнян 0:1.

— На поразку ми однозначно не заслужили. Але футбол є футбол і результат на табло. По якості нашої гри хлопці заслужили щонайменше на нічию. У перерві ми попросили гравців дорожити кожним м'ячем, грати у комбінаційний футбол та додати впевненості, що вони і зробили.

Ми з Ігорем Климовським приступили до роботи лише минулого понеділка. З командою уже познайомилися, але через ігри дізнаємось про кожного ще більше інформації. Акцент робитимемо на організацію гри. Протягом тижня багато працювали над обороною. В цілому часу було мало, а роботи попереду ще багато. Проте ми впевнені у нашій команді.

"Верес" хороша збалансована команда. Хлопці добре працюють з м'ячем, показують силовий футбол, виконують чимало довгих передач. Ми добре вивчили "Верес" і наша команда знала що робити на полі. В деяких моментах нам все вдавалось. На лідера завжди легше налаштовуватися і показати свої кращі якості. Сьогодні гравці "Ниви" це зробили. — сказав Руслан Уманець.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook