Про нас
увійти

"Поділля" з Васильківців професійно готується до дебюту у вищій обласній лізі

категорія: Футбол | дата: 27 03 2021
"Поділля" з Васильківців професійно готується до дебюту у вищій обласній лізі

"Поділля" з Васильківців активно проводить підготовку до свого дебюту у вищій лізі чемпіонату Тернопільської області. Команда з 9 березня знаходиться в тренувальному режимі, а цього вік-енду в "подолян" заплановано перші два спаринги, повідомляє АФТ.

Як повідомив головний тренер "Поділля" Володимир Пушкаренко, команда з Васильківців чотири рази на тиждень проводить тренування. Відбуваються вони на базі Тернопільського міського стадіону. На бігових доріжках у першій частині тренування футболісти виконують швидкісно-силову роботу (25-30 хвилин), а далі переходять на майданчик зі штучним покриттям, де виконують вправи пов’язані з фізичною підготовкою і закінчується тренування роботою з м’ячами. На тренуваннях працюють від 13 до 17 футболістів, серед яких 7-8 потенційних новачків, які перебувають у таборі "Поділля" на перегляді. У комплектуванні на сезон-2021 тренерський штаб робить ставку на омолодження команди, зокрема, більше не виступатимуть за колектив з Васильківців 44-річні брати Ігор та Петро Бадли. Натоміть знаходяться в обоймі "Поділля" брати Сороцькі – Ігор і Владислав, котрі свого часу виступали на майстрівському рівні за ФК "Тернопіль". Загалом тренерський штаб переглядає футболістів, щоби закрити 4-5 позицій, які потребують підсилення. Після перегляду, до заявки на сезон потраплять 18-19 найсильніших футболістів.

За словами Володимира Пушкаренка, починаючи з цього тижня і до самого початку футбольного сезону "Поділля", окрім тренувань, проводитиме щотижня по два спаринги. Здебільшого вони відбуватимуться по суботах і неділях, за таких умов команда перейде на триразовий тижневий тренувальний цикл. На сьогодні вже точно відомо, що у суботу, 27 березня, "Поділля" проведе контрольний поєдинок проти срібного призера вищої ліги чемпіонату області 2020 року – "Агрона" (Великогаївська громада), а в неділю, 28 березня, відбуде до Хоросткова, де зіграє спаринг з місцевою "Зорею", яка минулоріч фінішувала шостою в еліті обласного футболу.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook