Про нас
увійти

Заліщицький "Дністер" переміг у спарингу ФК "Мельниця"

категорія: Футбол | дата: 24 03 2021
Заліщицький "Дністер" переміг у спарингу ФК "Мельниця"

21 березня, учасник вищої ліги чемпіонату Тернопільської області заліщицький "Дністер" на стадіоні села Поділля у спарингу зустрічався з першоліговим ФК "Мельниця" з Мельниця-Подільської, і в непростому поєдинку здобув перемогу – 4:2, повідомляє АФТ.

Рахунок у матчі відкрили заліщани. Дмитро Імангулов потужно пробив зі штрафного, голкіпер суперника випустив м’яча з рук, якого у порожню рамку добив Микола Ландяк (1:0). Наприкінці першого тайму гості вирівняли становище на футбольному полі після влучного прямого удару Сергія Онофрейчука зі штрафного за метрів 23 від воріт "Дністра" (1:1).

У другому таймі на 55-й хвилині гравці ФК "Мельниця" організували швидку атаку, з переводом м’яча у центр штрафного майданчика – удар нападника команди з Мельниця-Подільської Івана Плосконоса метрів з 16-ти у кут воріт виявився точним (1:2). Незадовго гості порушили правила на нападнику Владиславу Токарчуку і сам постраждалий реалізував пенальті (2:2). На 75-й хвилині фланговий півзахисник "Дністра" Микола Ландяк здійснив індивідуальний прохід до володінь суперника, обіграв двох захисників та завдав точного удару (3:2). А крапку в матчі за десять хвилин до фінального свистка поставив атакувальний півзахисник номінальних господарів Павло Довгань, котрий підхопив м’яча ледь не у центрі поля, переграв трьох опонентів і майстерно реалізував вихід віч-на-віч (4:2).

Як відзначив головний тренер "Дністра" Євген Радкевич, загалом перший тайм був рівним, заліщани у цьому програли центр поля за рахунок кращих дій півзахисників ФК "Мельниця", які виглядали свіжіше за футболістів "Дністра". Натомість у другому таймі завдяки кращій фізичній підготовці (до звітної зустрічі заліщани вже провели три спаринги) підопічні Євгена Радкевича перехопили ініціативу, яку втілили в три забиті м’ячі. Також наставник "Дністра" виділив гру свого кіпера Івана Мельника, котрий неодноразово рятував свою команду, як при виходах віч-на-віч, так і при ударах суперника з середньої і далекої дистанцій.

Команди виступали в таких складах:

"Дністер": Іван Мельник – Андрій Іщик, Олег Тракало, Володимир Городинський, Денис Клічук (Назар Савчук, 46) – Богдан Гусляк, Павло Довгань, Андрій Пилип’юк, Микола Ландяк – Дмитро Імангулов, Владислав Токарчук.

ФК "Мельниця": воротар на перегляді, Щербяк Максим, Онофрейчук Сергій, два захисники на перегляді, Ткачик Руслан, Антонійчук Святослав, Марчук Сергій, Лук’янчук Микола, Плосконос Іван та ще один нападник на перегляді. У другому таймі  на заміну виходили: Кривецький Володимир, Романишин Віталій, Пиняк Андрій.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook