Про нас
увійти

"Агронива" у спарингу перемогла чортківський "Кристал"

категорія: Футбол | дата: 22 03 2021
"Агронива" у спарингу перемогла чортківський "Кристал"

21 березня, учасник вищої ліги чемпіонату Тернопільської області тернопільська "Агронива" у рамках підготовки до нового футбольного сезону 2021 року в Нагірянці провела спаринг. Суперником була молода команда чортківського "Кристалу" (U-19). Матч завершився впевнено перемогою тернополян – 6:2, повідомляє АФТ.

Гості вже в першому таймі, забивши два м’ячі, показали серйозність своїх намірів. Спершу капітан команди Юрій Заставецький відкрив рахунок ударом зі штрафного (0:1). А згодом Володимир Мостовий ударом головою після подачі кутового збільшив перевагу тернополян до двох м’ячів (0:2).

На початку другого тайму нападник "Агрониви" Михайло Войцещук  втретє заставив голкіпера "Кристала" витягувати м’яча з сітки власних воріт. Одного м’яча, красивим ударом здалеку, чортківчани відіграли – м’яч на рахунку Василя Питлика (1:3). Далі "Кристалу" вдалося рахунок скоротити до мінімуму. Оборонці тернопільської команди порушили правила на Тарасу Гаврилюку і сам постраждалий реалізував одинадцятиметровий (2:3). Та все ж клас гостей виявився вищим і вони в другій половині другого тайму ще тричі зуміли вразити ворота "Кристала". Відзначилися гравці лінії атаки "Агрониви". Михайло Войцещук забив четвертий і шостий гол своєї команди (2:4, 2:6), а в проміжку між м’ячами Михайла ворота суперника вразив нападник Володимир Гайковий (2:6).

Команди у звітному матчі виступали в таких складах:

"Кристал": Омаров (Яремов), Везнюк, Дячинський, Грицюк (Обліжок), Васильченко, Бекесевич, Пальчик (Яковищак), Гливка (Пожарнюк), Коновал, Питлик (Думанюк), Гаврилюк.

"Агронива": Загурський, Чубатий, Урбанський, Возьний, Шпарко, Заставецький, Мостовий, Купчак, Федчишин, Гайковий, Войцещук. На заміну виходили: Винничук, Клос, Мних, Баб’як.   

Як відзначив тренер чортківської команди Сергій Скалій, незважаючи на поразку ("Кристал" грав без чотирьох травмованих гравців основи), хлопці відіграли класно. З такими командами, як "Агронива", хочеться грати і можна багато чого навчитися, зауважив наставник "Кристала".

Тренер "Агрониви" Василь Івегеш теж повідомив, що в його команди чимало гравців хворіють, тому мав можливість переглянути найближчий резерв, який відіграв на доволі пристойному рівні. Єдине, що справило неприємне враження у досвідченого наставника, це стан футбольного поля, на якому дуже важко було показували хороший та комбінаційний футбол. Також Василь Петрович повідомив, що в середу, 24 березня, у "Агрониви" запланована двосторонка, а в неділю, 28 березня, є попередня домовленість про спаринг із золочівським "Соколом" (Львівська область).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook