Про нас
увійти

Тернопільська "Нива" поступається в першому офіційному матчі 2021 року

категорія: Футбол | дата: 22 03 2021
Тернопільська "Нива" поступається в першому офіційному матчі 2021 року

20 березня футбольний клуб "Нива" Тернопіль у сімнадцятому турі чемпіонату Першої ліги на виїзді поступився "Альянсу" з Липової Долини.

Перший гол можна записати суто в пасив тернополян – нещасливий цього дня Максим Демчук замість пасу в дотик на Олега Хруставку в обороні вирішив обводити форварда суперників Станіслава Шарая. І поплатився за це. Бо тут же втратив м’яча і дозволив супернику вийти на побачення з голкіпером. Шокований Максим Механів не встиг перекрити можливість для удару суперника – і як наслідок м’яч просвистів над його головою й опинився у воротах "зелено-жовтих" – 1:0.

У другому пропущеному голі своєї команди знову ж фігурував центрбек Демчук. Футболіст господарів Владислав Шарай навісив з лівого напівфлангу, а Максим вибив до півкола перед штрафним майданчиком. Там першим був Олександр Лучик – вдарив низом у лівий кут і забив. Не найкраще в цьому випадку зіграв воротар тернополян Механів – не розрахував сили удару суперника й відбив круглого собі у ворота.

Два голи у другому таймі трапились після навісів. Третій – внаслідок вдалої боротьби Сидоренка й точного навісу в боротьбі з Владиславом Дворовенком. А там Станіслав Шарай замкнув висотну передачу головою з меж воротарського майданчика.

В атаці другим темпом забив Альянс і вчетверте. Спершу Рогозинський неточно навісив справа – захисник вибив, а на підбиранні першим був Олександр Лебеденко. Тоді пішов навіс вже з лівого флангу – і пробив Сергій Загинайлов. У відчайдушному стрибку Механів відбив м’яча, але тут же його добив Владислав Шарай.

Ну ок, а що ж "Нива", чи була вона на полі? Тернополяни, виглядає, дещо недооцінили своїх суперників. Може з досвіду поєдинку першого кола? Тут же наткнулись на надійну оборону принаймні на другому поверсі і… не знайшли аргументів. А біля своїх воріт напомилялись. До цього відсутність гри на підбираннях біля свого штрафного, відсутність продуманої агресії в атаці. 17-й тур "Нива" цілковито проспала. А для тренера Білана важливо розбудити гравців до наступного матчу.

Перша ліга, 17 тур

20.03.2021, 14:00

Село Байрак Сумської області, стадіон "Альянс-Арена"

Арбітр у полі - Дмитро Кузовлєв

Альянс (Липова Долина) – Нива (Тернопіль) 4:0

Голи: Станіслав Шарай (9, 47), Лучик (43), Владислав Шарай (68)

"Альянс": 88 Важинський Ярослав, 33 Пікуль Костянтин (К), 17 Осадчий Ян, 11 Пісний Руслан (Меженський Євген, 75), 94 Герт Андрій, 8 Лучик Олександр (Неплях Євген, 69), 9 Піднебенной Вячеслав, 25 Шарай Станіслав (Лебеденко Олександр, 62), 7 Шарай Владислав, 96 Сидоренко Ярослав (Рогозинський Валерій, 55), 19 Зубков Ілля (Загинайлов Сергій, 63).

Запасні: 55 Єфанов Руслан, 45 Меженський Євген, 22 Шевченко Дмитро, 44 Медведєв Олександр, 4 Неплях Євген, 15 Лебеденко Олександр, 21 Шпирьонок Артем, 77 Загинайлов Сергій, 78 Рогозинський Валерій.

"Нива": 1 Механів Максим, 5 Хруставка Олег, 33 Демчук Максим, 4 Зінь Андрій, 50 Дворовенко Владислав, 15 Мороз Тарас (К), 99 Малащук Андрій (Кінаш Ярослав, 60), 12 Семенина Ігор, 88 Проців Максим (Гатала Ігор, 66), 10 Різник Андрій, 2 Скакун Андрій (Кисленко Сергій, 66).

Запасні: 35 Єрмолов Даніїл, 71 Жупанський Віталій, 11 Гатала Ігор, 8 Кінаш Ярослав, 18 Кобеля Олександр, 9 Кисленко Сергій, 17 Мамешев Магомед.

Джерело: ua-football.com

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook