Про нас
увійти

Заліщицький "Дністер" провів двосторонку

категорія: Футбол | дата: 10 03 2021
Заліщицький "Дністер" провів двосторонку

П’ята команда вищої ліги чемпіонату Тернопільської області за підсумками 2020 року – заліщицький "Дністер", одна з перших на Тернопільщині розпочала підготовку до нового сезону-2021. 7 березня, підопічні Євгена Радкевича провели двосторонку, повідомляє АФТ.

У селі Поділля зустрілися умовно перша і друга команди "Дністра". Серед старої гвардії за першу команду виступали: Іван Мельник, Дмитро Імангулов, Андрій Пилип’юк, Владислав Токарчук та Микола Ландяк. Як повідомив головний тренер "Дністра" Євген Радкевич, решта футболістів – це 12 вихованців заліщицької ДЮСШ та 11 запрошених гравців з різних команд нового об’єднаного Чортківського району.

Матч завершився з рахунком 4:2 на користь "Дністра-2". За першу команду забитими м’ячами відзначилися – Микола Ландяк і Дмитро Імангулов, за другу – Роман Годований, Василь Пшеничний, Віктор Слободян та Іван Плосконіс.

"Дністер" найближчого тижня планує провести два спаринги – обидва з "Кристалом" (U-19) з Чорткова. Перший запланований на середу, 10 березня, другий – на неділю, 14 березня. Обидва відбудуться в Заліщиках. На них наставник заліщан планує переглянути ще ряд нових футболістів.

Ці поєдинки стануть свого роду відбірковими для футболістів, які складують основу "Дністра" для участі в розіграші традиційного кубка пам’яті П.І. Ковальчука, який відбудеться 27-28 березня. До слова, в цьому турнірі візьме участь чотири команди. "Дністер" буде представлений двома складами, з запрошених команд буде минулорічний переможець – чортківський "Кристал", а також, найімовірніше, учасник першої обласної ліги – ФК "Трибухівці".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook