Про нас
увійти

Футбольний клуб "Нива" Тернопіль розпочав тренувальний збір після зимової відпустки

категорія: Футбол | дата: 27 01 2021
Футбольний клуб "Нива" Тернопіль розпочав тренувальний збір після зимової відпустки

Футбольний клуб "Нива" Тернопіль розпочав тренувальний збір після зимової відпустки. Головний тренер команди Ігор Білан розповів, які плани у команди на час проведення збору.

"Буде більше фізичних і тактичних вправ. Другий етап зборів плануємо, зараз важко ще сказати, тому що час такий. Ми проведемо тренування тут, в Тернополі. Можливо в Закарпатті. А третій етап зборів ми також плануємо тут, може в Турцію поїдемо на хороших полях з хорошими суперниками пограти. Але зараз наперед нічого не можемо загадувати", – каже Білан.

Зараз тренери команди переглядають 6 потенційних гравців команди. Угоду вже уклали з Ігорем Семениною, який грав за "Ниву" з 2006 до 2009 року.

"Команда дуже молода. Коли я ще був, то тоді грали більш досвідчені хлопці. Вони пограли теж в різних командах у Вищій лізі. А зараз тут молода команда, всі перспективні. Хочуть доказувати це. Будемо працювати і все буде нормально", – розповів Семенина.

За словами директора команди Андрія Тихого, під час тренувального збору запланували зіграти два матчі: з командами "Карпати" з Галича та "Волинь" з Луцька. Триватимуть збори до сьомого лютого.

Тихий каже, до зимової відпустки "Нива" зіграла 15 матчів. У активі команди 18 очок. Вони перебувають на 10 місці у турнірній таблиці серед команд Першої ліги Чемпіонату України з футболу.

Джерело: suspilne.media

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook