Про нас
увійти

"Нива" та "Миколаїв" розкатали безгольову нічию

категорія: Футбол | дата: 16 11 2020
"Нива" та "Миколаїв" розкатали безгольову нічию

У поєдинку 13-го туру Першої ліги тернопільська Нива на своєму полі приймала МФК Миколаїв.

Команди підійшли до звітної зустрічі в гарному настрої, в попередньому турі перемогли як Нива, так і Миколаїв. Тернополяни на виїзді несподівано перемогли житомирське Полісся (1:0), а команда Іллі Близнюка розгромно перемогла ВПК-Агро (4:0). Перед цим туром Нива йшла дев’ятою, а Миколаїв займав шосту позицію чемпіонату.

Гості почали трохи активніше, але матч довгий час проходив без будь-яких пам’ятних моментів біля воріт тієї чи іншої команди. Корабели намагалися діяти першим номером з командою, яка ще в минулому сезоні грала у Другій лізі, але організація гри Ниви не дозволяла Миколаєву відчувати себе комфортно. Тернополяни не соромилися вибігати в контратаки на ворота Агаларова, змушуючи суперника діяти обережно.

По закінченню півгодини гри непогано пробивав Вадим Яворський із середньої дистанції, але м’яч прийняв на себе захисник Ниви. Аналогічним епізодом відповіли і господарі, коли до мети так і не дістався постріл Дмитра Скакуна. На 34-й хвилині Корабели мали найбільш небезпечний шанс відзначитися в першому таймі, коли під час плутанини в чужій штрафній з близької відстані пробив Богдан Куксенко – м’яч вдарився в захисника майже на лінії воріт. Можна також згадати спробу від Яворського з-за меж штрафного – легко з ударом впорався Єрмолов. Команди пішли в роздягальні без забитих м’ячів.

Після перерви Нива практично відразу створила небезпечний момент біля чужих воріт, але не вдалося Ігорю Гаталі потрапити у ворота метрів з 15-ти – над воротами Агаларова полетів м’яч. Миколаїв відповів просто шикарним ударом здалеку з боку Богдана Кушніренка – з-під поперечини довелося діставати круглого Єрмолову. Але ж міг вийти хороший претендент на звання найкращого гола туру.

За десять хвилин до кінця матчу Олег Хруставка обрізався і збив Паламаря поблизу власного штрафного, за що був видалений футболіст Ниви. Втім, реалізувати небезпечний штрафний Корабелам не вдалося – Богдан Куксенко пробив у стінку, та й добивання від нього заблокував один із захисників тернополян. Трохи пізніше знову небезпека виходила саме від Куксенка, який бив з розвороту, але виручив свою команду Єрмолов.

Фінальний свисток арбітра зафіксував нульову нічию двох команд з середини таблиці. Напевно команда Ігоря Білана не особливо засмучена таким підсумком матчу, а ось Миколаїв втратив шанс наблизитися до лідируючої групи.

Нива (Тернопіль) – МФК Миколаїв 0:0

Нива (стартовий склад): Єрмолов, Дворовенко, Демчук, Вовченко, Хруставка, Малащук, Гатала, Волохатый, Процив, Різник, Скакун. Запасні: Механів, Жупанський, Демченко, Зінкевич, Зінь, Хохлов, Кисленко, Кохман, Мамешев, Мороз, Скакун, Бідний. В.о. головного тренера: Игор Білан.

Миколаїв (стартовий склад): Агаларов, Кулинич, Порох, Парцванія, Ульянов, Кушніренко, Паламар, Охрончук, Кравченко, Куксенко, Яворський. Запасні: Лободров, Одарюк, Росляков, Витенчук, Березянський, Прядун, Войцехівський, Ляшевський, Попов, Фальковський. Головний тренер: Илля Близнюк.

15 листопада. 13:00. Тернопіль. Міський стадіон”

Арбітр: Євген Цибулько (Черкаська область)

Джерело: Sport Arena

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook