Про нас
увійти

Тернопільська "Нива" зазнала поразки в Дніпрі

категорія: Футбол | дата: 07 11 2020
Тернопільська "Нива" зазнала поразки в Дніпрі

5 листопада футбольний клуб "Нива" Тернопіль у 11 турі чемпіонату Першої ліги на виїзді мінімально поступився "ВПК-Агро" з Вишневого.

ВПК-Агро підходив до матчу з Нивою не в кращому стані – команда зазнала три поспіль поразки. Що стосується Ниви, то в двох останніх турах підопічні Білана приємно дивують: перемога і нічия — гідний результат. Особливу увагу звертаємо на перемогу над Чорноморцем.

На господарів чекав непростий матч, адже Нива завжди досить розкуто грає на виїзді. І вже на 20 хвилині Різник ударом з-за меж карного майданчика міг відкривати рахунок, але Бубенцов зіграв вкрай надійно. І вже в наступній атаці господарі забили. Тищенко з центральної зони забезпечив відмінною передачею Шмигельського, який втік від двох захисників і пробив Механіва. Йшла 21 хвилина і це 1:0.

В цілому ж, господарі виглядали активніше і цілком заслужено оговталися на перерву, ведучи в рахунку. Після перерви на полі практично нічого не змінилося. Господарі контролювали м’яч, діяли по ситуації, особливо не форсуючи і не несучись стрімголов на ворота суперника. А от у Ниви нічого особливо попереду не клеїлося, хоча й достатньо часу тернополяни провели на половині поля суперника. У підсумку, ВПК-Агро здобуває першу перемогу на Метеорі і вибирається із зони вильоту.

ВПК—Агро (Магдалинівський район) — Нива (Тернопіль) – 1:0

Гол: Шмигельський, 21

ВПК-Агро (стартовий склад): Бубенцов, Сидоренко, Яременко, Красов, Смирнов, Передистий, Ляшенко, Шмигельський, Будняк, Тищенко, Горбаченко. Запасні: Шеліхов, Збарах, Шаповалов, Васильєв, Логінов, Шарко, Донгаузер, Кіча, Мілесін, Удод. Головний тренер: Сергій Соловйов

Нива (стартовий склад): Механів, Дворовенко, Демчук, Вовченко, Хруставка, Гатала, Демченко, Волохатий, Скакун, Різник, Проців. Запасні: Єрмолов, Жупанський, Бідний, Кохман, Малащук, Мамешев, Кисленко, Зінь. В.о. головного тренера: Ігор Білан

5 листопада. 14:00. Дніпро. Стадіон “Метеор”

Арбітр: Сергій Задиран (Київ)

Джерело: Sport Arena

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook