Про нас
увійти

Заліщицький "Дністер" припинив співпрацю з досвідченим півзахисником

категорія: Футбол | дата: 04 10 2020
Заліщицький "Дністер" припинив співпрацю з досвідченим півзахисником

Один з лідерів вищої ліги чемпіонату Тернопільської області – заліщицький "Дністер" відзаявив одного з лідерів команди, 33-річного атакувального півзахисника Дмитра Імангулова, повідомляє АФТ.

У сезоні-2020 Імангулов провів за "Дністер" 11 поєдинків, у яких відзначився трьома забитими м’ячами у ворота ФК "Козова", великогаївського "Агрона" та підволочиського "Збруча-Агробізнес".

Дмитро Імангулов і в минулому сезоні захищав кольори команди із Заліщиків, якій допоміг здобути "золото" першої обласної ліги. У чемпіонаті області 2019 року на рахунку Дмитра Імангулова було 18 зіграних поєдинків, у яких йому вдалося відзначитися сім разів.

Відтепер досвідчений півзахисник виступатиме за команду "Колос Городенківщини" (Вільхівці) у першості Івано-Франківської області (друга ліга). Нова команда Імангулова вже встигла зіграти стартовий тур (на Франківщині футбольний сезон відбувається за системою осінь/весна).  У домашньому поєдинку "Колос Городенківщини" зіграв у нічию з "Покуттям-Нептун" (Заболотів) – 2:2

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook