Про нас
увійти

Капітан бучацького "Колоса" перейшов до команди першої обласної ліги

категорія: Футбол | дата: 28 09 2020
Капітан бучацького "Колоса" перейшов до команди першої обласної ліги

Черговий футболіст бучацького "Колоса" (команда знялася з вищої ліги чемпіонату Тернопільської області 2020 року), знайшов собі нову команду. Капітан бучачан, центральний захисник Павло Данилюк перейшов до колективу першої обласної ліги – ФК "Нараїв" (Бережанський район).

Очевидно керівництво нараївської команди і тренерський штаб сподіваються, що досвідчений захисник допоможе ФК "Нараїв" здобути бронзові нагороди першої ліги чемпіонату Тернопільської області.

У футбольній кар’єрі Павла Данилюка це перший випадок, коли він виступатиме в обласній команді нижчої ліги. Досвідчений 28-річний захисник офіційно встиг пограти у трьох областях – Тернопільській, Івано-Франківській та Хмельницькій і неодмінно в командах вищих дивізіонів. На Хмельниччині Данилюк виступав за волочиський "Збруч", на Франківщині – "Покуття" (Коломия), а на рідній Тернопільщині захищав кольори таких команд: "Галич" (Збараж), ФК "Козова", "Нива" (Теребовля),  ФК "Бережани", "Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ), "Колос" (Бучач).

У сезоні-2020 Павло Данилюк зіграв за бучацький "Колос" 10 поєдинків у чемпіонаті Тернопільської області (один забитий гол теребовлянській "Ниві") та п’ять матчів у кубку (один гол плюс один автогол).

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook