Про нас
увійти

Теребовлянська "Нива" здобуваэ впевнену перемогу над "Варатиком"

категорія: Футбол | дата: 28 09 2020
Теребовлянська "Нива" здобуваэ впевнену перемогу над "Варатиком"

26 вересня, представник Тернопільщини у чемпіонаті України серед аматорів – теребовлянська "Нива" у рамках 4-го туру гостювала на Івано-Франківщині, де в селі Воскресинці з великим рахунком перемогла команду "Варатик" (Коломия) – 3:0, повідомляє АФТ.

Долю поєдинку було фактично вирішено в перші десять хвилин матчу. На 6-й хвилині точним ударом відзначився Роман Дацюк, а через три хвилини збільшив перевагу "Ниви" Сергій Дячук. У другому таймі ще один м’яч записав на свій рахунок кремезний нападник теребовлянців Артем Корольчук.

Теребовлянська "Нива" у звітному матчі виступала у такому складі: Черепко, Лойко (Ю. Никеруй), Любчак, Кренько, Залізняк (Ткачук), Макогон-к, Дячук, Слоневський, Олексієнко (Островський), Дацюк (Кобеля), Корольчук (О. Никеруй).

Ця перемога стала першою для "Ниви" у чемпіонаті України серед аматорів сезону-2020/21. Маючи один поєдинок у запасі (відкладений з чернівецьким "Довбушем"), у теребовлянців чотири набраних очка (по одній перемозі, нічиєї і поразці) і вони займають четверте місце турнірної таблиці у групі 1.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook