Про нас
увійти

Тернопільська "Нива" вилітає з Кубка України

категорія: Футбол | дата: 18 09 2020
Тернопільська "Нива" вилітає з Кубка України

Матч очікувався в Дунаївцях з великим нетерпінням, так як між цими командами є багато спільних зв'язків з частини гравців. Деякі з нинішніх футболістів "Епіцентру" захищали свого часу кольору не тільки самої "Ниви", але і ФК "Тернопіль".

Перший тайм пройшов за повної переваги господарів і гол Барбоси під завісу половини гри став логічним його результатом. Бразилець отримав пас від Беженара, змістився вліво і хльостко пробив в нижній кут. Здалося, що воротар міг би і зреагувати, але не зробив цього. Ще раніше Івашко і Кіцак виходили до воріт досить перспективно, але пробивали неточно. А ось спроба відзначитися у виконанні Романа Кузіва зі штрафного припала точно в штангу.

Другий тайм господарі почали за рахунком, не форсуючи події. "Нива" ж намагалася відігратися, але моментів практично не мала. З середини другої половини "Епіцентр" тиснув, намагаючись зняти всі питання про переможця. Все таки, 1:0 - досить хиткий рахунок. Все вирішилося ближче до кінця матчу - контратака господарів завершилася навісом на 11 метрів. Там знаходився неприкритий Буй, який завдав потужного удару головою - без шансів для воротаря. Далі "Ниву" могло врятувати тільки диво, якого так і не сталося. Більш того, вони пропустили і третій, дозволивши Барбосі зробити дубль.

"Епіцентр" впевненою ходою крокує до наступного етапу кубка. Жереб пройде завтра і чекати легкого суперника не доводиться - з нового етапу додаються команди УПЛ.

Епіцентр - Нива 3:0 (1:0)

Голи: Барбоса (36, 87), Буй (77)

Епіцентр: Чернобай, Бадло, Сениця, Ничипоренко, Червонецкій (В.Кузів 63), Беженар, Кіцак (Апанчук 46), Раца, Р.Кузів (Буй 46), Барбоса (Процик 88), Івашко (к).

Нива: Єрмолов, Вовченко, Демчук, Ульянов, Сухомлинов, Мороз (к), Малащук (Демченко 65), Проців, Гатала, А.Скакун (волохатий 46), Кисленко (Різник 65).

Попередження: Червонецкій (60) - Мороз (39), Ульянов (52)

Джерело: ua-football.com

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook