Про нас
увійти

Тарас Дурай дозаявлений за "Рідну Борщівщину"

категорія: Футбол | дата: 13 09 2020
Тарас Дурай дозаявлений за "Рідну Борщівщину"

Один з лідерів першої ліги чемпіонату Тернопільської області – "Рідна Борщівщина" серйозно підсилила свій склад. Слідом за колишнім гравцем тернопільської "Ниви" Назаром Ільчишиним, до команди з Борщова перейшов досвідчений 36-річний Тарас Дурай, повідомляє АФТ.

Тарас Дарай, який може зіграти, як у центрі захисту, так і в середині поля, свого часу був капітаном тернопільської "Ниви". Також досвідчений захисник має досвід виступів у Прем’єр-лізі України за луганську "Зорю", а також за: "Волинь" (Луцьк), "Зірку" (Кропивницький), "Оболонь" (Київ), ФК "Суми", "Німан" (Гродно, Білорусь).  Загалом на професійному рівня в Дурая лише за українські клуби 268 зіграних поєдинків, уяких Тарас відзначився 22 забитими м’ячами.

Останніх два сезони Тарас Дурай виступав за "Агрониву", в сезоні-2019 – за заводську "Агрониву", а в першому колі 2020 року – за тернопільську "Агрониву-ТНПУ".

Тарас Дурай у своїй новій команді зможе дебютувати вже завтра, 13 вересня, в домашньому матчі "Рідної Борщівщини" проти "Вікнин" з Вікна (Гусятитинський район).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook