Про нас
увійти

"Агрон" з нічиєї розпочав новий сезон у аматорській лізі

категорія: Футбол | дата: 08 09 2020
"Агрон" з нічиєї розпочав новий сезон у аматорській лізі

6 вересня, чемпіон Тернопільської області – великогаївський "Агрон" розпочав новий сезон у аматорській лізі України. У стартовому поєдинку наші земляки на власному полі зустрічалися з молодою командою "Варатик" з Коломиї (Івано-Франківська область), повідомляє АФТ.

Матч завершився доволі несподіваною нічиєю – 3:3, хоча великогаївські футболісти контролювали хід гри, у всякому разі першу її годину. За цей час забили двічі в першому таймі (Віктор Ковалик та Руслан Луцик упродовж трьох хвилин відзначилися по разу), потім на початку другого – ще один м’яч провів досвідчений Ігор Швець (55 хвилина). Чи то "агронівці" рано повірили в перемогу, чи гравці, які вийшли з лавки запасних зіграли нижче свої можливостей, але факт залишається фактом – упродовж 30 заключних хвилин наші земляки тричі пропустили. На 60-й хвилині відзначився Петро Уштан, а на 85-й і третій компенсованій – Ігор Крамар. Останній гол у ворота "Агрона" був забитий з пенальті, яке арбітр призначив за фол молодого Олександра Павлуся у карному майданчику.

"Агрон" у звітному матчі виступав у такому складі: Мазур, Лівіцький, Пастернак-к (Лук’янов, 61), Ковалик, Соколовський, Білик, Гром’як (Стриєшин, 61), Луцик (Семенець, 70), Капелян, Коник (Павлусь, 76), Швець (Скобляк, 83).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook